Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40

Dakkoffers

Met een dakkoffer creëer je extra bagageruimte op je auto. Ook geschikt om ski's en snowboards te vervoeren. Bekijk hier ons assortiment dakkoffers en toebehoren en profiteer van onze lage prijzen.

Sorteer op:
1 resultaten
-26%
AutoStyle bevestigingsset AB dakkoffer 4-delig
€ 66,95 € 49,85
 Gratis verzending
1 resultaten


Voordelige dakkoffers

Wanneer je te weinig ruimte hebt in je kofferbak, biedt de dakkoffer een uitkomst. Je hoeft de bagage niet meer tot aan het plafond te stapelen en houdt zo vrij zicht op de achterruit. Neem veilig en eenvoudig extra bagage mee in een dakkoffer. Je kunt er bijvoorbeeld extra koffers in kwijt of er je ski’s of snowboard(s) in vervoeren naar de wintersportbestemming. De dakkoffer monteer je op de dakdragers. Zo creëer je een stabiele en veilige extra bagageruimte. Bekijk ons assortiment en vind jouw ideale dakkoffer voor een hele scherpe prijs. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag.

Dakkoffer kopen

De dakkoffer moet de juiste lengte hebben en groot genoeg zijn om jouw spullen te vervoeren. De dakkoffer mag niet uitsteken bij de voorbumper. Achter mag hij maximaal 1 meter uitsteken. Houd er daarbij wel rekening mee dat je de achterklep niet blokkeert. Bij het kopen van een dakkoffer moet je ook rekening houden met de maximale daklast van je auto. Deze staat aangegeven in het autoboekje. De hoeveelheid bagage die je kunt meenemen is afhankelijk van de inhoud van je koffer. 

Rijden met een dakkoffer

Leg bij het inpakken de zwaarste spullen onderin de dakkoffer en de lichte spullen boven op. Zo behoudt de auto een optimale wegligging. Het is nog beter om de zware spullen in de kofferbak te vervoeren en enkel de lichte in de dakkoffer. Leg de spullen niet los in de koffer, maar zet ze vast. Als je plots moet remmen schuiven ze niet naar voren en kunnen ze de koffer ook niet beschadigen. Voor auto’s met een dakkoffer geldt dezelfde maximumsnelheid als voor auto’s zonder dakkoffer, tenzij dit anders staat aangegeven in de handleiding. Denk daarnaast ook aan de maximale doorrijhoogte bij parkeergarages en tolpoortjes.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm