Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Bandenopslag

Wissel je de zomer- en winterbanden af? Op een bandenrek of velgenboom berg je ze handig en compact op. Ze nemen zo niet alleen minder ruimte in beslag, maar het verlengt ook de levensduur van je banden. Bestel je bandenrek of velgenboom hier met heel veel voordeel!

Sorteer op:
8 resultaten
Carpoint verrijdbare velgenboom met hoes t/m 18 inch 265 mm zwart
61,50
ProPlus beschermhoes voor velgenboom 96 x 75 cm grijs
6,50
ProPlus bandenrek muurbevestiging verstelbaar 90 tot 130 cm zwart
49,75
ProPlus velgenboom t/m banddikte 225 mm zwart/zilver
21,50
Carpoint velgenboom met hoes 101 cm aluminium zwart/zilver
22,95
Scherp geprijsd
ProPlus bandenhouder voor muurbevestiging 2 stuks
4,75
Scherp geprijsd
ProPlus bandenhoezenset Profi Ø68 cm 214 cm 240 mm zwart
17,50
Scherp geprijsd
ProPlus bandenhoezenset Profi XL Ø76 cm 240 cm 280 mm zwart
24,50
8 resultaten


Bandenrek

Een bandenrek biedt plek voor je zomer- en winterbanden. Met deze veilige opbergplek creëer je eenvoudig meer ruimte in je garage of schuur. Het bandenrek maak je vast aan de muur. Zo houd je de vloer vrij voor al je andere spullen. Wanneer je je banden thuis opslaat, kun je ze wisselen wanneer het jou uitkomt, een win-winsituatie! Daarnaast heeft een bandenrek genoeg plek voor alle soorten banden. Dus of je nu de banden van je auto, motor, camper, caravan of aanhanger wilt opbergen, ze passen altijd! Houd bij de aanschaf rekening met het maximale draaggewicht van het rek. Het totale gewicht van de banden (met velg) mag niet zwaarder zijn dan het aangegeven maximale draaggewicht van het bandenrek.

Velgenboom

Een andere manier om je banden op te slaan is een velgenboom. Je hebt hier twee varianten van: de verrijdbare en de vaste. Een verrijdbare velgenboom heeft wielen en verplaats je makkelijk als deze in de weg staat wanneer je in de garage of schuur aan het rommelen bent. Heb je een vaste opbergplek voor je banden? Dan kun je met een vaste velgenboom prima uit de voeten. Let bij de aanschaf op de maximale bandbreedte en het maximale draaggewicht. Wil je de banden opslaan op een velgenboom, dan moet de band wel om de velg zijn gemonteerd.

Een bandenrek of velgenboom verlengt de levensduur van je banden

Goed opslagen op een bandenrek of velgenboom gaan je banden langer mee. Wanneer je met de banden rijdt zorgt de beweging dat de oliën in het rubber verdeeld worden over de band. Als de banden langere tijd stilstaan is het belangrijk dat je ze beschermt tegen droogrot. Leg ze daarom op een bandenrek of velgenboom en dek ze af met een hoes. Maak je banden eerst goed schoon en zet ze op een koele plek en niet direct in het zonlicht. Zo heb jij seizoenenlang plezier van je zomer- en winterbanden!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm