Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40

Garantie afwikkeling

Indien je met bepaalde onderdelen denkt in aanmerking te komen voor garantie, dan geldt hiervoor de volgende procedure:

  1. Je stuurt op jouw kosten het onderdeel op naar Internet-Bikes, Internet-Toys, Internet-Sportclubs, Internet-Sport&Casuals, Internet-Automotive, Internet-Eyewear, Internet-Bookshop, Internet-Babyshop, Internet-Outdoorshop, Internet-Partyshop, Internet-Petshop, Internet-Home&Garden en Internet-Health&Beauty (TOM B2C B.V. onderdeel van de TOM-Group) ter attentie van de retourafdeling, Rootven 19b, 5531 MB Bladel. Je voegt hierbij tevens een kopie van je factuur c.q. garantiebewijs en een schriftelijke omschrijving van de klacht.
  2. Je kunt je artikel ook ter garantie afgeven op één van onze afhaalpunten:

Let op: zorg ervoor dat je het artikel indien redelijkerwijs mogelijk in onbeschadigde en originele verpakking vergezeld met kopiefactuur en omschrijving van de klacht bij één van onze afhaalpunten afgeeft. Indien je artikelen bij één onze afhaalpunten afgeeft, verzoeken wij je om je factuurnummer bij de hand te houden. We hebben je factuurnummer nodig om je retourzending te verwerken.

  1. Internet-Bikes, Internet-Toys, Internet-Sportclubs, Internet-Sport&Casuals, Internet-Automotive, Internet-Eyewear, Internet-Bookshop, Internet-Babyshop, Internet-Outdoorshop, Internet-Partyshop, Internet-Petshop, Internet-Home&Garden en Internet-Health&Beauty (TOM B2C B.V. onderdeel van de TOM-Group) beoordelen de garantie en indien noodzakelijk stemmen zij deze af met de leverancier.
  2. Indien de klacht voor garantie in aanmerking komt, dan sturen Internet-Bikes, Internet-Toys, Internet-Sportclubs, Internet-Sport&Casuals, Internet-Automotive, Internet-Eyewear, Internet-Bookshop, Internet-Babyshop, Internet-Outdoorshop, Internet-Partyshop, Internet-Petshop, Internet-Home&Garden en Internet-Health&Beauty (TOM B2C B.V. onderdeel van de TOM-Group) op hun kosten een vervangend artikel naar je toe.
  3. Nadat je het artikel, waarvoor je gebruik wilt maken van je garantierecht, hebt opgestuurd naar TOM B2C B.V., dan wordt je garantieverzoek beoordeeld door de retourafdeling van TOM. Indien blijkt dat je garantieverzoek gegrond is, dan stuurt TOM kosteloos een vervangend artikel op. Tevens worden dan de verzendkosten die je hebt gemaakt om het artikel retour te sturen, met een maximum van de originele verzendkosten, door TOM B2C B.V. aan je vergoed en via de bank terugbetaald. Om de terugbetaling te kunnen verwerken dien je het IBAN-nummer te vermelden bij de retourzending.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm