Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Ruitenwisserbladen

Vervang je ruitenwisserbladen tijdig, zodat je een goed zicht op de weg behoudt wanneer het regent. Ontdek ons assortiment hier!

Sorteer op:
6 resultaten
Scherp geprijsd
ACQUAmax ruitenwisserblad flatblade universeel 61 cm per stuk
10,25
Scherp geprijsd
Raintech ruitenwisserblad RainTrack flatblade uni 38 cm per stuk
6,-
Scherp geprijsd
Raintech ruitenwisserblad RainTrack flatblade uni 41 cm per stuk
6,-
Scherp geprijsd
Raintech ruitenwisserblad RainTrack flatblade uni 51 cm per stuk
5,75
Scherp geprijsd
Raintech ruitenwisserblad RainTrack flatblade uni 55 cm per stuk
7,25
Scherp geprijsd
Raintech ruitenwisserblad RainTrack flatblade uni 61 cm per stuk
8,50
6 resultaten


Ruitenwisserbladen

De ruitenwisserbladen vegen de regendruppels van je ruiten af. Hierdoor behoud je een goed zicht op de weg. Afhankelijk van het aantal kilometers dat je rijdt gaan ruitenwisserbladen een jaar mee. Piepen ze of laten ze strepen achter op de ruiten, dan is het tijd om ze te vervangen. Dit kun je heel eenvoudig zelf. Internet-Automotive heeft ruim 50 ruitenwisserbladen op voorraad. Zowel flatblade ruitenwissers als traditionele. Je vindt hier veschillende bekende merken zoals Dunlop en Carpoint voor ontzettend voordelige prijzen! Ze zijn geschikt voor alle merken en modellen auto’s. Plaats je een bestelling op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden we jouw bestelling dezelfde dag.

Flatblade ruitenwissers

Flatblade ruitenwissers zitten vast aan een flexibele strip. Hierdoor sluiten ze beter aan op de voorruit waardoor ze de regendruppels nog beter wegvegen. Ook is de druk gelijkmatig verdeeld waardoor ze slijtvaster zijn dan gewone ruitenwisserbladen en een langere levensduur hebben. De meeste nieuwe auto’s zijn standaard uitgerust met een flatblade ruitenwisser, maar ze zijn ook verkrijgbaar voor oudere auto’s. Zo geniet iedere automobilist altijd van een goed zicht bij regen, hagel en sneeuw.

Ruitenwisserbladen vervangen

Het vervangen van de ruitenwisserbladen is een eenvoudig klusje. In vier stappen heb jij een nieuwe set ruitenwisserbladen of flatblades op je auto gemonteerd:

  1. Til de ruitenwisserarm van de ruit af.
  2. Het ruitenwisserblad zit met een clip vast aan de ruitenwisserarm. Druk de clip in en schuif het wisserblad naar beneden tot je hem eraf kunt halen.
  3. Monteer het nieuwe ruitenwisserblad in de omgekeerde volgorde van stap twee.
  4. Duw de ruitenwisserarm weer tegen het raam.

Vergeet niet om ook regelmatig je achterruitenwisser te controleren, de rubbers schoon te maken en de ruitenwisservloeistof bij te vullen.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm